Ruilen?
kunnen items geruild worden?
bij Flamemus is het niet mogelijk om items om te ruilen. Mocht u toch een andere maat of kleur willen? Dan kunt u het ongewenste item retourneren. In tussentijd kunt u natuurlijk altijd het gewenste item weer bestellen in onze webshop.

Sieraden:
Wegens hygiëne nemen wij geen sieraden retour. Hieronder vallen de oorbellen, kettingen, armbanden, ringen, haarbanden, etc.  

Kleding:
Mocht het aangekochte kledingstuk toch niet helemaal zijn wat u ervan verwacht? Dan kunt u deze aan ons retourneren. U heeft 14 dagen de tijd. Na deze 14 dagen is de koopovereenkomst definitief. Hoe gaan wij ter werk? Stuur ons ten alle tijden een email als u wilt retourneren. Deze mail kunt u sturen naar info@flamemus.nl. Op deze manier kunt u binnen 14 dagen het aangekochte kledingstuk terug te sturen. De retour kosten zullen ten alle tijden voor de klant zijn. Mocht het aangekochte kledingstuk op het moment van aankoop in de sale zijn, dan mag deze niet geretourneerd worden.

LET OP!! Wij nemen het niet aan als; Het vies (vlekken) is , kapot is of het kaartje niet bevestigd is aan het kledingstuk.