Bestellingen binnen Nederland: Zodra U de bestelling heeft afgerond en U heeft het volledige  factuurbedrag betaald, dan nemen wij Uw bestelling in  behandeling. Uw bestelling wordt binnen 1 – 3 werkdagen na ontvangst van Uw betaling verzonden. Heeft U na 4 werkdagen Uw bestelling nog niet ontvangen, dan kunt U contact opnemen met ons. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor U uit wat de status is van de bestelling.

 De verzendkosten zijn een vast bedrag van €4,95De bestellingen worden geleverd door DHL en worden in bijna alle gevallen verstuurd als brievenbuspakketje, hierdoor kan de bestelling altijd geleverd worden ook als U niet thuis of niet gelegen bent.

Bij de verzending van de sieraden zit geen Track and Trace code. De verzending is dus geheel op Uw eigen risico, Flamemus is niet verantwoordelijk voor de zending. Daarnaast kan Flamemus niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of schade tijdens deze verzending. De bestellingen worden stevig verzonden verpakt zodat kans op schade tijdens de verzending beperkt is.

LET OP! : nadat de bestelling is afgerond kan deze niet meer worden gewijzigd. Let ook op ons retour beleid. Zo kunnen sale artikelen niet retour gestuurd worden.